Les Roussias

Les Roussias

Op 750 km van Utrecht (één dag reizen) ligt de aangepaste vakantiewoning ‘Les Roussias’ in de Morvan, een beschermd natuurgebied iets ten noorden van de Bourgondische wijnstreek.

Wilt u meer informatie over de huurmogelijkheden ?

 

les Roussias

 

Op 750 km van Utrecht (één dag reizen) ligt het aangepaste vakantiehuis 'Les Roussias' in de Morvan, een beschermd natuurgebied iets ten noorden van de Bourgondische wijnstreek omgeving.


Het gebied bestaat uit glooiende heuvels (ongeveer 500 m boven NAP), met veel bossen en weiden. De Morvan is dun bevolkt, heeft een aangenaam klimaat ('s zomers niet tè warm) en af en toe regen. Het is er groen..

Een ideaal gesitueerde vakantie woning in de Morvan in Bourgondië, het hart van Frankrijk. Het huis ligt in Chissey en Morvan, een plaats aan de D980 tussen Autun en Saulieu.

Voor gezin met kinderen, die nog niet aan schoolvakanties zijn gebonden.
Ideaal voor gezin met een gehandicapt gezinslid.

Les Roussias ligt op 2 km afstand van Chissey en Morvan. Hier bevinden zich een bakker, een café, een kerk, een garage, een postkantoor en een restaurant. Op 5 km afstand ligt Lucenay l'Eveque waar u een kleine buurtsupermarkt vindt èn een apotheek. In de plaatsen Autun of Saulieu (beide op 20 km afstand) treft u alle voorzieningen die u ook in een Nederlandse stad verwacht.

 

Lees meer >>

 

Toeristische INFORMAtIE

 

De onmiddellijke omgeving van het huis biedt u rust, ruimte en een prachtig uitzicht. Het huis staat in een kleine buurtgemeenschap van 4 huizen met Fransen, die u graag behulpzaam zijn. 

 

Lees meer >>

 

 

contactgegevens

 

F. Verheijden,

Brinkgreverweg 14

7413 AC Deventer.

Tel. 0570-634075.

frits.verheijden@planet.nl

 

 

 

vakantie bij nederlanders in frankrijk